[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][three_fifth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Foto Expert vindt u tegenover het gemeentehuis in Doetinchem. Wij maken pasfoto’s die goedgekeurd worden voor uw documenten en geven er garantie op, onder andere voor de gemeente Doetinchem, Oude- IJsselstreek, Montferland en Bronckhorst. Pasfoto’s voor al uw officiële documenten, paspoort, id en/of rijbewijs, maar ook voor Amerikaanse en Indiase visa. Wilt u ook een digitale versie van uw pasfoto? Geen probleem.

Voor het maken van pasfoto’s hoeft u geen afspraak te maken.

Regels: vaak blijkt bij het maken van de pasfoto dat er wat onduidelijkheden zijn van wat wel en niet mag.  Foto Expert weet uiteraard wat wel en niet mag, hieronder vindt u een aantal van de regels beknopt samengevat.[/fusion_text][fusion_text]

Hoofddeksel
Uw hoofd moet in principe onbedekt zijn, er zijn wel uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld als u een hoofddeksel draagt om medische of godsdienstige redenen. De instantie die het reisdocument uitgeeft, bepaalt of sprake is van een uitzonderingsgeval of niet.

[/fusion_text][fusion_text]

Bril
U mag uw bril ophouden, maar uw ogen moeten goed zichtbaar blijven. Dit houdt in, dat uw glazen niet getint mogen zijn en uw montuur op de foto geen schaduw geeft in uw gezicht. Twijfelt u hieraan, dan mag de bril gewoon af.

[/fusion_text][fusion_text]

Grootte gezicht op de foto
Voor de lengte en de breedte van het gezicht zijn ook eisen opgesteld. De ooraanzet (om de breedte van het hoofd vast te stellen) kan niet bepaald worden als de zijkanten van het gezicht bedekt zijn. Dat wil dus niet zeggen dat de oren zelf, zichtbaar moeten zijn. De lengte wordt bepaald door van kin tot kruin te meten.

Het is niet toegestaan dat uw gezicht enige glans vertoont. Houd hier rekening mee!

[/fusion_text][fusion_text]

Kinderen jonger dan zes jaar.
Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor uw kind jonger dan 6 jaar, dan gelden soepeler eisen voor de foto. Uw kind vooral NIET voorbereiden!

[/fusion_text][fusion_text]

Baby’s
Wilt u een pasfoto van uw baby? Komt u dan het liefst ’s ochtends, als uw kindje goed wakker is. Uw kindje een T-shirt of een truitje aantrekken, maakt het fotograferen een stuk makkelijker.

Voor pasfoto’s geven wij de garantie: niet goed? Gratis een setje nieuwe!

Pasfoto’s op locatie ook mogelijk voor diegenen die het huis niet uit kunnen. Maak daarvoor een afspraak in de winkel of telefonisch. (0314) 342066[/fusion_text][/three_fifth][two_fifth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/two_fifth][/fullwidth]